Lesley Pols

Zo vader zo zoon

Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a.
wo 29 mrt ’23 20:00
Een gierend gek familiefeest
wo 29 mrt ’23
20:00
  • wo 29 mrt ’23
    20:00
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen dit seizoen tot een ongekend komisch hoogtepunt. Voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken. Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Hij laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog. Harrie bedenkt een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Met Zo vader zo zoon waait er een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater.

Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé.

Onderdeel van
De Lange Tafel

Credits

Script Jon van Eerd Regie Caroline Frerichs Cast Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a.