Bart Grietens

Show me the money

Sadettin K.
do 23 mrt ’23 20:30
Ik bezit dus ik besta
do 23 mrt ’23
20:30
  • do 23 mrt ’23
    20:30
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Sadettin K. is een hedendaagse verteller die met humor en zelfrelativering het maatschappelijke met het persoonlijke combineert.

Geld speelt, zoals bij misschien wel meer mensen, een grote rol in Sadettins leven. Of het nu de aanwezigheid of de afwezigheid ervan is: zijn leven wordt erdoor beheerst. Een geheim dat we hier mogen verklappen: de enige reden dat Sadettin als kind van Turkse arbeidsmigranten in Zutphen werd geboren en niet in het dorp van zijn ouders is: geld.
Is Sadettin er daarom zo door geobsedeerd? Misschien is het iets erfelijks? Of moet hij een schuld aflossen? Zoveel mogelijk geld verdienen en succesvol zijn in het leven als compensatie voor de offers van zijn ouders? Ondersteund door muziek van Kaspar Schellingerhout probeert Sadettin antwoord te vinden op deze moeilijke vragen.

Onderdeel van
Philipszaalpas

Over Sadettin K.

Sadettin Kirmiziyüz presenteert zijn voorstellingen onder de naam Sadettin K. Hij maakte naam met voorstellingen als Citizan K en Somedaymyprincewill.com die thema's als identiteit, migratie en integratie op een rake, soms grappige maar altijd ontroerende en empathische manier benaderen.

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info