De Zagerij

Ohm

Ward/Ward | Ann Van den Broek
wo 1 mrt ’23 20:30
Als een tunnel zonder eind
wo 1 mrt ’23
20:30
  • wo 1 mrt ’23
    20:30
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Weerstand. Verlies. Actie. Verstilling. Een eenzame strijd. Een pompende en doorlopende herhaling zonder eind. Bewegen wordt dwangmatig vechten om controle te behouden. Weerstand bieden tegen het vluchtige en vergankelijke. Lichamen in verzet, lichamen in overgave. 

Het onderwerp licht choreograaf Ann van den Broek na aan het hart. In Ohm maakt haar interpretatie ervan controle en verzet tastbaar met dwingende ritmes en weerbarstige performers. De focus ligt op het idee van weerstand. Om de essentie te raken stript Ann haar werk van bijkomende emoties. De dringende stijl houdt de weerstand vast en voelbaar in het hier en nu. Als een tunnel zonder eind. Een geëngageerde en uiteindelijk vernietigende schets.

Onderdeel van
Philipszaalpas

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info