Jouk Oosterhof

Jannie The Showdog

Henry van Loon
vr 24 feb ’23 20:00 - 21:30
Ontdek wat er nog te lachen valt na twee jaar lockdown
vr 24 feb ’23
20:00 - 21:30
 • vr 24 feb ’23
  20:00 - 21:30
  Hertog Jan Zaal
  Uitverkocht
 • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
  Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Henry van Loon wil het huis uit. Deel je dat gevoel? Kom dan ook! Bel de oppascentrale of laat iemand op je planten passen en ontdek wat er nog te lachten valt na twee jaar lockdown.

Niet lang nadat Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg, brak een wereldwijde pandemie uit. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. Samen. In 1 huis. 2 jaar lang. Dag in dag uit. Uur na fucking uur.
Het was een zware tijd, maar ook een tijd voor bezinning. Tijd om na te denken wie de Henderball nou eigenlijk was. Wat hij eigenlijk écht wilde. Weet je wat dat was? Weg! On the road again! Terug naar jullie. Terug naar jou.

 • Max. 4 kaarten p.p.

Over Henry van Loon

Cabaretier, acteur en zanger Henry van Loon (1982) speelt in juni 2022 de première van zijn zesde soloprogramma in DeLaMar. Dit voorjaar is Henry ook te zien in de nieuwe comedyserie Tropenjaren op NPO3 (BNNVARA) ‘over het kersverse ouderschap en een leven dat nooit meer terugkomt’.