Maartje ter Horst

Restante

Jan Beuving
wo 16 nov ’22 20:30 - 22:00
Er blijft juist van alles
wo 16 nov ’22
20:30 - 22:00
  • wo 16 nov ’22
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Jan Beuvings laatste soloprogramma, Rotatie, werd genomineerd voor een Poelifinario. Nu is hij terug met een nieuw programma: Restante.

'Niets blijft', zeiden de oude Grieken. Maar oude Grieken moet je niet geloven, tenzij ze Pythagoras of Euclides heten. Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling, haren in het doucheputje, verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk, die is het eeuwigst van allemaal. Jan Beuving blijft ook liedjes schrijven en Tom Dicke blijft zitten aan de vleugel. Het volgende doel is blijvende indruk maken.

Over Jan Beuving

Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma, Rotatie, werd genomineerd voor een Poelifinario. De pers was superlatief: ‘Knappe grappen en puntgave liedjes’ (de Volkskrant), ‘Origineel, grappig en ontroerend’ (NRC) en de Theaterkrant schreef: ‘een programma dat de perfectie benadert’.