Danny Willems

Jonathan

Bruno Vanden Broecke en Valentijn Dhaenens | KVS
di 15 nov ’22 20:30
Een avond vol verwondering en twijfel
di 15 nov ’22
20:30
  • di 15 nov ’22
    20:30
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Jonathan is een bizar poëtische voorstelling. Een af en toe bevreemdende conversatie tussen een robot, een mens en het publiek. Een avond vol verwondering en twijfel over wat het betekent om een mens te zijn en dus te moeten omgaan met verrassingen en tegenslag.

Er vinden botsingen plaats tussen liefde en vergiffenis, vernieling en vernieuwing. Maar er gebeurt ook iets magisch: het overlijden van Claudine, getroffen door corona, luidt de geboorte in van Jonathan. Haar toegewijde, kunstmatig intelligente verzorger. Zorgrobot Jonathan werd ingezet op het moment dat Covid de woonzorgcentra in een lock-down plaatste. Zo konden enkele ouderen alsnog de juiste zorg toegediend krijgen, zonder angst voor besmetting.

Onderdeel van
Philipszaalpas

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info