Het gras hier is groener

Dunja Jocic
wo 2 nov ’22 20:30
Een dansvoorstelling met Helmert Woudenberg en Abke Haring
wo 2 nov ’22
20:30
  • wo 2 nov ’22
    20:30
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Een indringende dansvoorstelling over de drang van de mens om eeuwig voort te leven. Wat heeft de toekomst in petto voor degenen die hun wens voor een eeuwig leven najagen?

De dansers begeven zich in een ogenschijnlijk zorgeloze en vreedzame wereld gesitueerd in het schilderij Le Déjeuner sur l’herbe van Édouard Mane. Maar deze idylle begint verontrustende technologische verstoringen te vertonen door de komst van twee opmerkelijke figuren: een vrouw die handelt in onsterfelijkheid en een oude man aan de vooravond van de dood.

Dunja Jocic (winnaar VCSD Zwaan voor de beste dansproductie van ’20/’21) is met haar even intense als humorvolle danstaal één van de spannendste dansmakers van dit moment. In haar filmische dansvoorstellingen visualiseert zij op aangrijpende wijze psychologische gedragspatronen van de moderne mens.

Kom na afloop naar
STROOM Meet Up 
Iselle Claassens gaat in gesprek met de makers van deze voorstelling.

Onderdeel van
STROOM
Philipszaalpas

Credits

Dansers Kalin Morrow, Thomas Higginson, Lukas Karvelisl, Lotte Leppers, Katarzyna Zakrzewska en Jeroen Janssen Acteurs Abke Haring (winnaar Theo d’Or), Helmert Woudenberg Choreografie en regie Dunja Jocic Tekst Rik van den Bos Muziek en sounddesign Renger Koning

STROOM

Laat je inspireren door de nieuwe generatie theatermakers