Daniele Matejschek

Live in concert

Tiger Lillies
vr 28 okt ’22 20:30
Vroeg materiaal en een reeks toekomstige klassiekers
vr 28 okt ’22
20:30
  • vr 28 okt ’22
    20:30
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

De Tiger Lillies zijn pioniers van het na-punkse tijdperk. Naast een reeks van nieuwe songs, kijken ze terug op hun vroegste opnames. Martyn Jacques haalt zijn inspiratie voor zijn verwrongen en hilarische composities uit de duistere kant van het leven.

De duisternis brengt ook het licht in deze voorstelling. De Tiger Lillies richten hun blijk op de nachtelijke sterrenhemel en treffen momenten van schoonheid in de tederheid van Martyn's falsetstem, kwetsbaar en droevig, wanneer hij de intense pijn bezingt van de karakters die zijn nummers bevolken.

''Martyn Jacques is het charismatisch middelpunt. Hij sleept zich van zijn piano naar zijn accordeon met het gewicht van het wereldleed op de schouders – en toch is zijn stem als een warme waterval. Perfect in de uitvoering. Fenomenaal.'' ★★★★★

The Guardian

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info