De Onwaarschijnlijke Elf - Editie WK ’22

Marcel van Roosmalen, Frank Heinen, Meindert Talma e.a.
do 27 okt ’22 20:00
De ideale voorbeschouwing
do 27 okt ’22
20:00
  • do 27 okt ’22
    20:00
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Met een opstelling die bestaat uit de beste muzikanten, schrijvers en journalisten die Nederland rijk is, is De Onwaarschijnlijke Elf de ideale voorbeschouwing in aanloop naar het veelbesproken WK in Qatar. Een literaire en muzikale theateravond vol verrassende verhalen en opmerkelijke avonturen.

We gaan in deze editie op zoek naar elf spelers die nooit op een WK hebben gespeeld. Denk aan Jari Litmanen, Eric Cantona of Alfredo di Stefano. Met muziek, video, verhalen, sportieve gasten en een quiz stellen we ons Onwaarschijnlijke Elftal samen. De acteurs, muzikanten en journalisten geven een sappig, verrassend en misschien zelfs onwaarschijnlijk alternatief voor de ellenlange en gortdroge analyses.

De voorlopige selectie bestaat onder andere uit Marcel van Roosmalen, Frank Heinen, Roelof de Vries, Meindert Talma, Sjoerd Mossou en Michel Doodeman. Wie er uiteindelijk in de basisopstelling van De Onwaarschijnlijke Elf – Editie WK ’22 staat wordt begin september bekend gemaakt.

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info