Aisha Zeijpveld

De Situatie

Martijn Kardol
do 6 okt ’22 20:30 - 22:00
Iedere crisis heeft zijn impact
do 6 okt ’22
20:30 - 22:00
  • do 6 okt ’22
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen?  Of moet ik het doen? En hoe dan?

De Situatie is het derde cabaretprogramma van Martijn Kardol en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. Martijn haalt, in zijn geheel eigen stijl, allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want iedere crisis heeft zijn impact. Of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix.

“De situatie is echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt."

Theaterkrant, keuze van de criticus

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info