Pieter Henket

Aqua

Introdans
wo 21 sep ’22 20:00
Bruisend nieuw programma
wo 21 sep ’22
20:00
  • wo 21 sep ’22
    20:00
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Golvend, kabbelend, stil. Onstuimig of juist bezinnend. Water symboliseert alles wat stroomt: onze gevoelens, verbeelding en emoties. Laat je meevoeren met Aqua, het nieuwe programma van Introdans.

In Harbor Me van Sidi Larbi Cherkaoui zijn drie dansers op zoek naar een veilige haven. Het toneel is als een zeehaven tijdens eb, met drie dansers dansend in het slib. Azul van Jorge Pérez Martínez is een fris en pittig werk dat uitblinkt door een eigen lichaamstaal en prachtig, bijzonder partnerwerk, gedanst op drie klassieke Spaanse gitaarcomposities. Zonder aarde is er geen water en andersom. In EARTH van Manuel Vignoulle zijn drie dansers bijna continu met elkaar verbonden. Een verwijzing naar de connectie die wij allemaal met elkaar delen. In Océana van Lucinda Childs lijken de dansers te dansen onder de zee. De gigantische videoprojectie van deinend water op de achtergrond draagt hieraan bij. Terwijl een Argentijns koor ons zachtjes toefluistert trippelen de dansers over het toneel in de kenmerkende, repetitieve dansstijl van Childs.

  • Gratis inleiding

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info