Showcase 2022: Hand in hand

E.S.D.V. Footloose
zo 5 jun ’22 14:30 en 20:30
zo 5 jun ’22
14:30 en 20:30

Wat is de Showcase? Het korte antwoord is een geweldige dansvoorstelling die choreografieën bevat van allerlei verschillende dansstijlen!

Het langere antwoord is een voorstelling die beschouwd kan worden als de ‘eindhow’ van het dansjaar voor alle leden van ESDV Footloose, de studenten dans vereniging van Eindhoven. Alle choreografieën in de voorstelling worden opgevoerd door Footloose leden met verschillende niveaus in ervaring, en bovendien, worden alle choreografieën gemaakt door enthousiaste Footloose leden en docenten zelf.

Thema – Hand in hand
Wanneer dingen samen gaan, gaan ze hand in hand. Zoals een podium en een optreden, of een volger en een leider. Voor de leden van Footloose gaat de Showcase hand in hand met een jaarlang danslessen volgen. Het is een moment om te laten zien wat we geleerd hebben, gecreëerd hebben en waar we trots op zijn. De ervaring brengt de dansers dichter bij elkaar. Na drie jaar zijn we blij om mee te delen dat de Showcase terug is!

Als een dansvereniging houden we nergens meer van dan samen dansen. Het is wat ons verbind en ons deel laat uitmaken van een gemeenschap. Deze gemeenschap is waar vriendschappen ontstaan en herinneringen worden gemaakt. In tijden wanneer we niet samen konden dansen, was het een groot gemis. Dit gevoel liet ons zien hoeveel liefde en waardering we voelen voor het samen dansen.

Dansen is inclusief en open voor iedereen. Hand in hand dansen is elkaar accepteren. Om te kunnen dansen, moet je jezelf open kunnen stellen en laten zien. Zelfs wanneer je alleen danst, weet dat de mensen die kijken je aanmoedigen. Je bent verbonden met alle dansers die dezelfde passie delen.

Kom en zie de verschillende dans stijlen in één grote voorstelling samen. Deze voorstelling vertegenwoordigt de gezegde: ‘Samen staan we sterk.’ Voel de energie die ontstaat wanneer een groep samen danst. Het wordt ongetwijfeld een prachtige voorstelling die zal eindigen met een buiging, hand in hand.

  • Excl. pauzeconsumptie

 

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info