Wrap it up

Fair Trade Eindhoven
di 12 apr ’22 - wo 13 apr ’22
di 12 apr ’22
-
wo 13 apr ’22

Minder verspillen, een leuke uitdaging! Steeds meer mensen willen af van een wereld waarin onnodig wordt weggegooid. Zero waste,  niks verspillen….  Hoe doe je dat? Dat ga je ontdekken tijdens een bruisende 'no waste show', waarin Fair Trade Eindhoven met diverse organisaties verslag doet over haar wereldreis op zoek naar goede voorbeelden .

Op de hele wereld wordt van alles ingepakt: je lunch, cadeaus, bagage, boodschappen of je bestellingen via internet. Dat kan vast slimmer dacht de werkgroep NO WASTE van Fair Trade Eindhoven. Zij ging op ontdekkingsreis en raakte geïnspireerd door de vele bijzondere en vaak eenvoudige oplossingen.  NO WASTE blijkt een spannende en leuke uitdaging, niet alleen voor jezelf maar nog meer voor het milieu.

In deze theatershow willen zij iedereen door middel van muziek, dans en mooie verhalen inspireren en uitdagen om mee te doen. Want no waste blijkt nog leuk te zijn ook.

Na de voorstelling is er alle gelegenheid om na te praten aan een van de dialoogtafels om samen met anderen goede ideeën te adopteren en nieuwe te bedenken. Als je zelf lekker creatief aan de slag wilt, kunt je meedoen aan één van de workshops. 

  • Goede tips om samen verspilling tegen te gaan tref je ook aan op www.wereldwinkeleindhoven.nl
  • Jouw eigen suggesties daarvoor mag je mailen naar fairtrade.ehv@gmail.com.
  • Of kom langs in de wereldwinkel Hoogstraat 275 Eindhoven (dinsdag t/m zaterdag 12-17 u)

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info