Mathijs Brussaard

Wave

Another Kind of Blue
di 14 mrt ’23 20:30 - 21:35
di 14 mrt ’23
20:30 - 21:35
  • di 14 mrt ’23
    20:30 - 21:35
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Choreograaf David Middendorp brengt met zijn voorstelling Wave een verrassende en spannende mix van moderne dans en technologie.

Hij presenteert in dit programma twee gloednieuwe choreografieën. In Frequentie & Frequentie² spelen zandpatronen, geluidsgolven en repeterende dansfiguren met elkaar een fascinerend bewegingsspel. In het tweede werk, Wereldleiders 2.0 trekt hij je door rauwe en dierlijke bewegingen de duistere fantasieën van en politicus in. Ook op het programma staan drie van zijn meest geliefde dansstukken: Airman, Flyland in a room en Face Machine. Met drones en levensgrote animaties laat Middendorp de echte en de digitale wereld samensmelten in spectaculaire beelden. Én zet hij je op een speelse manier aan het denken over hoe technologie ons leven en onze wereld beïnvloedt.

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info