De Grote Waarom Show

TG Winterberg
zo 12 jun ’22 15:00 - 15:55
Voor iedere nieuwsgierigaard die vindt dat 'daarom' geen reden is
zo 12 jun ’22
15:00 - 15:55
  • zo 12 jun ’22
    15:00 - 15:55
    Philipszaal
    Geweest

Waarom zijn de wolken wit?
Waarom val ik niet van de aarde?
Waarom zitten niet alle antwoorden al in mijn hoofd?
Waarom wil ik dit eigenlijk weten? Waarom ben ik hier?
Waarom…?

Het is de vraag der vragen. De vraag die je altijd kunt blijven stellen. Want in elk antwoord zit een volgende vraag. Zo kun je oneindig lang doorgaan. In de Grote Waarom Show gaat Tg. Winterberg samen met het publiek en met poppen, proefjes, schaalmodellen en stopmotion op zoek naar antwoorden.

De Grote Waarom Show is een beeldende ode aan de nieuwsgierigheid. Het is niet erg om iets niet te weten, de zoektocht naar antwoorden is een spannend avontuur waar anderen je bij kunnen helpen. Want als je alles denkt te weten, dan heb je niet genoeg vragen gesteld.

Meedoen in de Grote Waarom Show? Schrijf jouw eigen Waarom-vraag samen met je naam op een papier en neem deze mee naar het Parktheater. En wie weet wordt jouw vraag wel getrokken uit de ‘Vraag-van-vandaag-Grabbel-Box’.

  • van de makers van Meneertje Meer (Zilveren Krekel 2018 voor de meest indrukwekkende jeugdproductie) en In de kelder staat een huis (Zilveren Krekel 2019 voor de meest indrukwekkende podiumprestatie)
  • exclusief (pauze)consumptie

Over Tg. Winterberg
Tg. Winterberg is een eigenzinnig theatergezelschap dat energieke, inventieve en poëtische voorstellingen maakt vol krachtige beelden en ongebreidelde fantasie met poppen, objecten en acteurs.