Meesters van de tijd

Theater Jaski & Percossa
zo 24 apr ’22 15:00 - 15:55
zo 24 apr ’22
15:00 - 15:55
  • zo 24 apr ’22
    15:00 - 15:55
    Philipszaal
    Geweest

Heb je wel eens gemerkt dat de tijd niet altijd even snel gaat? In de stoel van de tandarts lijkt een minuut bijvoorbeeld wel een uur, terwijl als je buiten speelt de tijd supersnel gaat. 

Sofie heeft dat dus ook, zeker nu ze wacht op een belangrijke gast. Dan verschijnen de meesters van de tijd. Met één enkele slag kunnen zij de tijd laten vliegen, vertragen en zelfs stilzetten. Muziek laat horen hoe snel de tijd kan gaan. En hoe langzaam!

Slagwerkgroep Percossa en zangeres/actrice Sofie Habets swingen de pan uit in deze vrolijke familievoorstelling over hoe de minuten uren lijken als je je verveelt en hoe de tijd kan vliegen met de juiste mensen om je heen.

Percossa gebruikt alles wat los en vast zit als instrument en bedenkt de meest spectaculaire ritmes. En zo helpen de muzikanten Sofie de tijd een stuk leuker en muzikaler door te brengen. Beleef deze tijdreis en zing en swing mee met Sofie en Percossa!

  • exclusief (pauze)consumptie

“De meesters van de tijd is de absolute lievelingsvoorstelling van mijn dochter, te gek dat die gaat toeren! Ik kan de liedjes dromen.”

Simone van den Berg (Theatermaker, Koeterwaals)

Credits

tekst & regie Kiki Jaski | spel Sofie Habets & Percossa | muziek & liedteksten Jan Groenteman & Percossa | in opdracht van het Concertgebouw.