Guido Bosua

Father Figure

Lloyds Company
Voorstellingen geannuleerd
wo 13 apr ’22 20:30 - 21:15
Een ingetogen, realistische breakdancevoorstelling
wo 13 apr ’22
20:30 - 21:15
  • wo 13 apr ’22
    20:30 - 21:15
    Philipszaal
    Geannuleerd

Wat betekent het om een vaderfiguur te zijn? Father Figure is een ingetogen, realistische breakdancevoorstelling. 

Tien jaar na Father Father keert Lloyd Marengo terug naar de theaters met Father Figure.

Deze compacte "in your face" dance performance laat de struggle zien van 4 b-boys en een percussionist met het thema vaderfiguur. Soulfulle breakdance scènes, repetitieve ritmes, dynamische en verstilde beelden maken van Father Figure een indrukwekkende danscollage.

Father Figure is een productie van Lloydscompany. Onder de vlag van Lloydscompany komen dansers/upcoming urban makers én de underground battle scene samen. De company produceert voorstellingen en slaat daarmee een brug tussen de straat en het podium. 


  • exclusief (pauze)consumptie

Credits

Cast Julinho Pimentel, Kevin Thompson, Nouri El Mazoughi, Oscar Starink en Pom Arnold Muziekproductie HAYP MUSIC (Alvin Lewis & Patrick Mijnals) Choreografie Lloyd Marengo en de dansers 

Over Lloyd Marengo

Oprichter Lloyd Marengo groeide op in het rauwe Rotterdam van de jaren '80 en leerde dans op straat. In de jaren '90 werd zijn hangout in Rotterdam West het episch centrum van hiphop. Lloyd maakte furore met 010 B-boys die wereldwijd successen boekten en de Rotterdamse hiphop en straatcultuur op de kaart hebben gezet. Lloyd is een van de oprichters van het Hiphophuis, hij werkte onder meer met Scapino en Conny Janssen Danst en was te zien tijdens de Nederlandse Dansdagen.

Nieuw programma 2022/2023

Het nieuwe theaterprogramma komt eraan!
Op zaterdag 25 juni start de kaartverkoop, vanaf 16 juni kun je alvast een kijkje nemen in het programma. 

Meer info