Mylou Freeman

Prinses Arabella: Aangenamelijk!

Rose Stories
Voorstelling geannuleerd.
wo 4 mei ’22 14:30
Een vrolijke, energieke, en ondeugende voorstelling
wo 4 mei ’22
14:30
  • wo 4 mei ’22
    14:30
    Philipszaal
    Geannuleerd

Prinses Arabella: Aangenamelijk! is een vrolijke en ondeugende voorstelling, waarin prinses Arabella een fantasiewereld vol muziek, poppenspel en prachtige beelden ontdekt. Beleef de avonturen van het eigenwijze prinsesje Arabella, bekend van de populaire prentenboeken van Mylo Freeman. 

Prinses Arabella rent vol energie door het paleis. Vanaf vandaag wil ze alles zelf doen. Brood bakken, haar kleren uitzoeken en zelfs haar kamer schilderen! Maar als ze bij de kok, de tuinman of lakei komt, krijgt ze steeds hetzelfde antwoord: “Nee, dat doet een prinsesje niet.” 

Ook haar ouders hebben liever dat ze gewoon rustig in haar kamer gaat spelen. Ze zijn namelijk nogal gestrest, omdat ze over drie dagen hoog bezoek verwachten van de minister-president. Teleurgesteld gaat Arabella naar haar kamer. Arabella vindt alles maar stom. Maar opeens verschijnt er op haar kamer een meisje. Nina. En van Nina mag Arabella juist alles. Alles wat ze zelf wil doen. En Nina heeft de leukste ideeën en heeft overal wel oplossing voor. Alleen kan niemand Nina zien of horen. Alleen Arabella. En dat maakt het juist leuk.

Dan besluit Arabella om met Nina haar ouders te helpen en in het geheim alles klaar te maken voor de komst van de minister-president. Maar of dat nu zo’n goed idee was?

  • exclusief (pauze)consumptie

Credits

Script en Regie Jasper Verheugd Spel Rochelle Deekman, Cystine Carreon, Samir Hassan, Murth Mossel, Julia van der Vlugt, Alexander Wolff

Nieuw programma 2022/2023

Het nieuwe theaterprogramma komt eraan!
Op zaterdag 25 juni start de kaartverkoop, vanaf 16 juni kun je alvast een kijkje nemen in het programma. 

Meer info