Het was een kwestie van geduld

Rowwen Hèze
verplaatst van 3 februari naar 31 mei 2022
di 31 mei ’22 20:00 - 21:30
Rowwen Hèze op z’n best
di 31 mei ’22
20:00 - 21:30
  • di 31 mei ’22
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Zodra het startsein wordt gegeven gaat de vlag in de grond en doet Rowwen Hèze waar ze het beste in zijn; muziek maken voor de mensen. 

Als ze de zaak moeten veroveren is de band in z’n element. De liedjes als wapens in de strijd, volksliederen. Een feest van troost, zo wil je ze zien in het theater. Eindelijk mogen ze weer. In mei is het zover. Het was een kwestie van geduld …. 

Begonnen als Engelstalig bandje uit de Peel is Rowwen Hèze in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de grote acts in de Nederlandse popmuziek. En dat alles met liedjes in het Limburgs dialect. De muziek is een mix van Tex-Mex, Irish folk en American rock. De band won vele popprijzen waaronder een Gouden Harp en een Edison. Ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk, beheerst en energiek!

 

 

Helaas kan de voorstelling binnen de huidige corona-maatregelen niet doorgaan op de oorspronkelijke datum en wordt verplaatst naar 31 mei 2022.