State Shift

The Ruggeds
wo 23 feb ’22 - do 24 feb ’22
Adapt, improvise, overcome
wo 23 feb ’22
-
do 24 feb ’22

Een avond over aanpassingsvermogen, met de solo Turns en het duet Waterbrothers. Twee dansstukken over met de flow meegaan of tegen de stroom in zwemmen.

Zoals water verandert van gedaante, veranderen Lee en Roy hun benadering van de vloer. In het duet Waterbrothers dagen zij elkaar uit in een stroom van bewegingen waarin de jongere broer soms de oudere voorbij stormt.

In de solo Turns probeert Virgil ‘Skychief’ Dey zijn draai te vinden. Zijn bewegingsvermogen geeft hem de vrijheid om altijd een nieuwe weg in te slaan.

The Ruggeds, opgegroeid in Eindhoven, zijn al vijftien jaar een collectief van breakers en zoeken in het theater de grenzen op van hun dansstijl. Misschien ken je ze als Wereldkampioenen Breakin', van Justin Bieber's videoclip Where Are U Now, of misschien van hun deelname aan World Of Dance.

''State Shift, is verrassend, intiem en ingetogen.'' ★★★★

Volkskrant

Credits

Artistieke leiding Roy Overdijk Muziek Jessy 'Boi Beige' Kemper, Dominique Vleeshouwers Choreografie Waterbrothers Roy Overdrijk i.s.m. Lee Demierre Choreografie Turns Shailesh Bahoran/Roy Overdijk i.s.m. Virgil 'Skychief' Dey Dans Waterbrothers Roy Overdijk en Lee Demierre Dans Turns Virgil Dey Live muzikant Jessy 'Boi Beige' Kemper

Coronatoegangsbewijs

Voor je bezoek aan de voorstelling heb je een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs nodig. 

Meer informatie over alle coronamaatregelen