Ruben en de Chinezen

Ruben Terlou
Definitief geannuleerd
wo 16 feb ’22 20:00
Waar is de Chinese invloed al zichtbaar?
wo 16 feb ’22
20:00
  • wo 16 feb ’22
    20:00
    Hertog Jan Zaal
    Geannuleerd

Ben je klaar voor een wereld waarin China de baas is? In een persoonlijk theatercollege legt Ruben Terlou uit hoe China de wereld in haar greep krijgt. 

Met nieuwe verhalen van zijn laatste reizen neemt Ruben Terlou je mee naar plekken in de wereld waar de Chinese invloed al zichtbaar is. De nieuwe supermacht China gaat de wereld onherkenbaar veranderen en dat gaan we allemaal merken. Hoe beïnvloedt de nieuwe wereldmacht het leven van mensen buiten China? En gaat het ook ons leven hier veranderen? Tijdens deze inspirerende avond laat Ruben met eigen beelden de wereld van de Chinezen zien. En geeft hij de Chinezen van de nieuwe wereldmacht een gezicht. 

Ruben Terlou is fotograaf en documentairemaker. Hij maakte o.a. de succesvolle VPRO-series Langs de oevers van de Yangtze, Door het hart van China en Chinese Dromen.

Ruben en de Chinezen
is een productie van Haagsch College

Vanwege de coronamaatregelen kan deze voorstelling helaas niet doorgaan op de oorspronkelijke datum en is definitief geannuleerd

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info