Ruben en de Chinezen

Ruben Terlou
wo 16 feb ’22 20:00
Waar is de Chinese invloed al zichtbaar?
wo 16 feb ’22
20:00
  • wo 16 feb ’22
    20:00
    Hertog Jan Zaal
    wordt verplaatst
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Ben je klaar voor een wereld waarin China de baas is? In een persoonlijk theatercollege legt Ruben Terlou uit hoe China de wereld in haar greep krijgt. 

Met nieuwe verhalen van zijn laatste reizen neemt Ruben Terlou je mee naar plekken in de wereld waar de Chinese invloed al zichtbaar is. De nieuwe supermacht China gaat de wereld onherkenbaar veranderen en dat gaan we allemaal merken. Hoe beïnvloedt de nieuwe wereldmacht het leven van mensen buiten China? En gaat het ook ons leven hier veranderen? Tijdens deze inspirerende avond laat Ruben met eigen beelden de wereld van de Chinezen zien. En geeft hij de Chinezen van de nieuwe wereldmacht een gezicht. 

Ruben Terlou is fotograaf en documentairemaker. Hij maakte o.a. de succesvolle VPRO-series Langs de oevers van de Yangtze, Door het hart van China en Chinese Dromen.

Ruben en de Chinezen
is een productie van Haagsch College

Vanwege de coronamaatregelen kan deze voorstelling helaas niet doorgaan op de oorspronkelijke datum. Mogelijk wordt deze verplaatst. Kaarthouders ontvangen bericht per e-mail.

Coronatoegangsbewijs

Voor je bezoek aan de voorstelling heb je een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs nodig. 

Meer informatie over alle coronamaatregelen