©Sanne Peper

De drie biggetjes en het wolfspak

De Toneelmakerij
zo 13 feb ’22 14:30 - 15:30
‘Ik wil me eigen leven leven in de grote modderpoel die die wereld is.’ 
zo 13 feb ’22
14:30 - 15:30
  • zo 13 feb ’22
    14:30 - 15:30
    Philipszaal
    Geweest

Weet je nog hoe het bekende sprookje gaat? In De drie biggetjes en het wolfspak proberen de drie biggen Knor, Knar en Krul uit de klauwen van de boze wolf te blijven.  

De drie biggetjes en het wolfspak is een vrolijke familievoorstelling vol prangende levensvragen met veel dans, muziek en verkleedpartijen. Drie biggen proberen uit de klauwen van de boze wolf te blijven. De broers en zus hebben al snel een eigen gepeperde mening hoe ze dit aanpakken. De knorrige sneren, krulstaartige debatten en ruzies vol nooit eerder gehoorde woorden vliegen over en weer. En dat alles onder de voortdurende dreiging van wolvengehuil.   

Het bekendste Britse sprookje gaat in deze jeugdvoorstelling op de schop en verandert in een coming-of-age verhaal voor de allerjongsten. Hoe overleef je het als je moeder je zomaar het huis uitzet? Hoe overwin je angst? Wanneer vertrouw je iemand? En als iedereen zijn eigen verhaal vertelt, hoe weet je dan wat waar is? Clownesk en absurdistisch theater met een knorretje satire. 

  • exclusief (pauze)consumptie

Deze voorstelling gaat door.

“Een vrije, moderne en bovenal leuke bewerking van het oude sprookje.” ★★★★

Volkskrant

Credits

Spel Yamill Jones, Wart Kamps, Jip Smit Tekst Joachim Robbrecht i.s.m. Artun Alaska Arasli  regie Timothy de Gilde choreografie Dalton Jansen