©Paul van Loon illustraties Hugo van Look

Dolfje Weerwolfje

Rick Engelkes Theaterproducties
zo 6 feb ’22 13:30 - 14:45
zo 6 feb ’22
13:30 - 14:45
  • zo 6 feb ’22
    13:30 - 14:45
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel gewoon…

Op de nacht voor Dolfjes zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf!  

Hij zal moeten leren leven met het feit dat hij voortaan in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen zijn beste vriend Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt? 

Dolfje Weerwolfje is een spannende musical voor het hele gezin en is gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.

  • exclusief (pauze)consumptie

Credits

Met Bente van den Brand, Finn Poncin, Lotte Slinkert, Levi Vos, Anne Delien (alternate), Paul Disbergen (alternate) Dolfje: Karst Bongers, Mees Sidler, Sander Taleman, Noah Fontijn Timmie: Mex Vrolijks, Abel van der Valk, Fedde Wallenburg, Quan Wassens Noura: Anne Janssen, Kate Logtens, Nena Alvarez, Eva Franken Producent Rick Engelkes Theater Producties Regie Jasper Verheugd 

Coronatoegangsbewijs

Voor je bezoek aan de voorstelling heb je een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs nodig. 

Meer informatie over alle coronamaatregelen