©Paul van Loon illustraties Hugo van Look

Dolfje Weerwolfje

Rick Engelkes Theaterproducties
zo 6 feb ’22 13:30 en 16:00
zo 6 feb ’22
13:30 en 16:00

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel gewoon…

Op de nacht voor Dolfjes zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf!  

Hij zal moeten leren leven met het feit dat hij voortaan in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen zijn beste vriend Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt? 

Dolfje Weerwolfje is een spannende musical voor het hele gezin en is gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.

  • exclusief (pauze)consumptie
  • Extra na afloop: Studio Doen met een kinderprogramma door studenten van Summa College Kinderopvang

     

Deze voorstelling gaat door. 

 

Credits

Met Bente van den Brand, Finn Poncin, Lotte Slinkert, Levi Vos, Anne Delien (alternate), Paul Disbergen (alternate) Dolfje: Karst Bongers, Mees Sidler, Sander Taleman, Noah Fontijn Timmie: Mex Vrolijks, Abel van der Valk, Fedde Wallenburg, Quan Wassens Noura: Anne Janssen, Kate Logtens, Nena Alvarez, Eva Franken Producent Rick Engelkes Theater Producties Regie Jasper Verheugd 

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info