Minneboo

Scheepers prikt door

Rob Scheepers
geannuleerd
wo 5 jan ’22 - za 8 jan ’22
Rob blikt terug
wo 5 jan ’22
-
za 8 jan ’22

Jazeker, 2021 is dan toch eindelijk ten einde. En aan cabaretier Rob Scheepers de eer om het samen te vatten in dit volle/halfvolle/lege* theater. 

Een historisch jaar dat, zoals we ons vast nog wel herinneren, begon in lockdown. Maar ook een jaar dat uiteindelijk dankzij Rutte/vaccins/Ajax/aliëns* eindigde in harmonie/verwarring/anarchie*. 

Zet je schrap voor een avond vol grapjes/overpeinzingen/gejank* over alles wat 2021 maakte tot wat het was; een topjaar/tussenjaar/schijtjaar*, én over de welvaart/onzekerheid/crisis* die ons in 2022 nog te wachten staat.

*Doorhalen wat niet van toepassing is. 
Want Rob heeft natuurlijk ook nog geen flauw idee waar het allemaal naartoe gaat…

Wekelijks hoor je Rob op Radio Veronica en lees je zijn columns in het Brabants Dagblad. Afgelopen zomer werd hij recordhouder van de langste onafgebroken reeks in het Philips Stadion, hij speelde 28 uitverkochte shows van zijn Stadiontour 2020. Nu komt hij met zijn gloednieuwe show wederom naar het Parktheater.  

Ten gevolge van de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling definitief geannuleerd.  Kaarthouders ontvangen bericht via e-mail. 

Coronatoegangsbewijs

Voor je bezoek aan de voorstelling heb je een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs nodig. 

Meer informatie over alle coronamaatregelen