CORNE VAN DER STELT

SNEU

André Manuel
vr 5 nov ’21 20:30
vr 5 nov ’21
20:30
  • vr 5 nov ’21
    20:30
    Locatie: Natlab (Kastanjelaan 500, Eindhoven)

SNEU was volgens sommigen de allerbeste voorstelling die afgelopen seizoen niet gespeeld is. Met ongehoord mooie liederen. Vlijmscherp tot op het bot. Voor alles is SNEU een hartstochtelijk pleidooi voor het podium als onveilige werkplek. Want zo hoort dat. Gaat dat dus zien! Als het weer kan. Hopelijk na de 7e golf. 

Al ruim 25 jaar staat André Manuel bekend als de bikkelharde satiricus. De shows van deze compromisloze bulldozer zit vol incorrecte schimpscheuten, harde grappen en beledigingen. Maar Manuel zet ze zo slim en functioneel in dat je weinig anders kunt dan de conclusie van de Volkskrant onderstrepen: ‘André Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland.’ Hij is inhoudelijk, geestig, fantasierijk en gitzwart.

André Manuel: “We hebben ploeteraars nodig die nieuwe dingen maken waar niemand wat van snapt. Daaruit komt later iets wat begrijpelijker is voor meer mensen.”

Onderdeel van
Programma in Natlab

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info