De Troostprijs

Krachtvoer Theater
za 17 jul ’21 13:30 - 20:00
Een poëtische film over onderling contact in tijden van corona
za 17 jul ’21
Vanaf 13:30

Wij zijn knuffeldieren
Wij willen aanraken
Ons tegen de ander aanschurken 
We willen onze kinderen ruiken
En onze geliefden zien en voelen
Daarvoor leven we
Neem dat weg en we gaan dood

De Troostprijs is een poëtische film waarmee regisseur Maddy Kok het verlangen naar onderling contact in dit jaar van sociale isolatie voelbaar maakt. Op een beeldende, associatieve wijze zien we hoe jong en oud, ondanks de verplichte afstand, samen het leven vieren. 

Na afloop van de film is er in de foyer mogelijkheid om zelf op 1,5 meter te improviseren op live muziek, te genieten van eerder werk van KRACHTVOER Theater, jouw persoonlijke reacties te delen of gewoon lekker na te borrelen samen met de makers en spelers van alle leeftijden.

KRACHTVOER Theater ontwikkelt sinds 2011 bijzondere theaterprojecten, waarbij de kracht van contact centraal staat; tussen jong en oud, amateurs en professionals, kunst en zorg. KRACHTVOER verbindt vanuit een artistiek-inhoudelijke aanpak verschillende generaties, disciplines en sectoren. Door de sociale isolatie van de afgelopen maanden is extra duidelijk geworden dat verbinding en oprecht, fysiek contact essentieel is. De kern van KRACHTVOER is daarmee actueler dan ooit. 

  • exclusief (pauze)consumptie