Wij willen hier graag iets op zeggen

WILDPARK
za 18 sep ’21 - zo 19 sep ’21
Vijftigers en jongeren zoeken naar een manier om te zeggen wat ze willen zeggen
za 18 sep ’21
-
zo 19 sep ’21

Een aantal bijna-vijftigjarigen ging ineens heel erg hun emoties voelen. Dat wordt in de proloog van deze voorstelling al vrij snel duidelijk. Ze schreven een brief, want er moet hen iets van het hart. Natuurlijk hadden ze dit ook gewoon pratend kunnen doen, maar meestal loopt dat dan toch uit op irritaties en met deuren slaan.  Het was slimmer om te kiezen voor een andere vorm. Een brief dus.

In deze voorstelling zoeken een zootje vijftigers en een troep jongeren naar een manier om te zeggen wat ze willen zeggen. Want hoe verwarrend kan het werken als het beeld dat je van elkaar hebt niet meer strookt met
het beeld dat je voor ogen had? 

En hoe vervelend is het dat je van alles aangerekend wordt, terwijl je leven net leuk begon te worden? Want wie is nou eigenlijk waar verantwoordelijk voor? En hoe belangeloos zijn we eigenlijk?

Wij willen hier graag iets op zeggen is de tweede voorstelling uit de Wij-reeks die Lenneke Maas bij Wildpark ontwikkelt. Eerder maakte zij Wij zijn allemaal vijftien en hebben ontzettend veel zin om zestien te worden. Wij  spreekt, reflecteert en denkt vanuit het perspectief van de jongeren en alles om hen heen.

  • Leeftijd 13+
  • exclusief (pauze)consumptie