Ze bedoelen het goed

Glodi Lugungu
vr 22 okt ’21 20:30 - 21:30
Zelfverzekerd en ontwapenend cabaretdebuut
vr 22 okt ’21
20:30 - 21:30
  • vr 22 okt ’21
    20:30 - 21:30
    Pand P Grote Zaal

In zijn debuutvoorstelling Ze bedoelen het goed neemt Glodi je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen mee naar de andere kant van het verhaal.  

Hij groeide op in het Brabantse dorp Dommelen in een gezin van negen kinderen. Het was de bedoeling dat hij voetballer zou worden, maar zijn vrienden zagen in hem een jongen die meer thuishoort op een podium dan op het voetbalveld. 'Glodi maakte zijn verhalen vaak mooier dan ze waren. Of hij verzon dingen. Kwam hij thuis van voetbal, zei hij dat hij drie keer had gescoord. Belden zijn ouders de trainer, had hij niet eens gespeeld.' 

De winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2018 pakt iedereen aan en niemand is veilig. Glodi zelf ook niet. 'Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.' (Jury AKF 2018)

  • exclusief (pauze)consumptie
  • Coronatoegangsbewijs: voor deze voorstelling heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info