De Verrukkelijke Kinderbakshow

De Grote Haay
za 27 nov ’21 15:00 - 16:00
Interactieve show
za 27 nov ’21
15:00 - 16:00
  • za 27 nov ’21
    15:00 - 16:00
    Philipszaal

Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu. Bak jij thuis ook taarten, cakes en koekjes? Dan is deze bakshow echt iets voor jou! 

Taarten, cakes en koekjes worden steeds vaker thuis gebakken en nu dus ook live in het theater! Thuisbakker Rutger van den Broek (winnaar Heel Holland Bakt) en theatermaker Mark Haayema schreven ’t Verrukkelijke Kinderbakboek.  In deze theatershow vertellen ze je alles over bakken. Van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Oma Bakker komt ook langs. Zij onthult haar geheime grootmoedersrecepten voor de lekkerste cake.

De Verrukkelijke Kinderbakshow is een interactieve, vrolijke en educatieve show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door te ruiken, te proeven, te luisteren, te kijken en te voelen!

  • vanaf 6 jaar
  • exclusief (pauze)consumptie

Credits

Met: Rutger van den Broek en Mark Haayema | Regie: Joep Onderdelinden

Over Rutger van den Broek

Rutger is de eerste winnaar van Heel Holland Bakt (2013). Hij schreef meerdere bakboeken, waaronder Het Makkelijke Bakboek, Koekjesbijbel en Bakbijbel, waarvan er inmiddels meer dan 80.000 over de toonbank zijn gegaan. Zijn blog Rutgerbakt.nl trekt maandelijks meer dan 350.000 bezoekers. Samen met Mark Haayema schreef hij ’t Verrukkelijke Kinderbakboek. 

Over de Grote Haay

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema en Dennis de Groot. Mark Haayema is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. Mark schreef o.a. Oma mag ik mijn pop terug?, Joep!, Sterrenwachter, De vriendelijke Draak en Johannes de Parkiet. Als acteur en regisseur werkt bij oa. Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg, Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario's voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Hij speelde in de TVseries Sesamstraat, Koekeloere, Boterhamshow en de Sprookjesboom. Mark organiseert het familiefestival Wortelpop en Het Kinderboekenfeest.

 

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info