Roy Beusker

de ROCKY HORROR SHOW

Sven Ratzke, Esmée Dekker, Yoran de Bont e.a
vr 15 okt ’21 20:00 - 22:05
De meest waanzinnige rock-musical waarbij eindelijk alles weer mag!
vr 15 okt ’21
20:00 - 22:05
  • vr 15 okt ’21
    20:00 - 22:05
    Pauze 20:45
    Hertog Jan Zaal
    Geweest

De Rocky Horror Show wordt een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen in het Parktheater! 

Genomineerd voor 5 Tony Awards, is de Rocky Horror Show wereldwijd een fenomeen en een absolute must-see! Een avond vol onweerstaanbare rock muziek waarbij stilzitten lastig is. Een avond waarop eindelijk alles weer mag. De wereldhit komt voor het eerst naar het Parktheater! Met in de hoofdrollen o.a. Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters, Samir Hassan en Yoran de Bont. 

In deze krankzinnige cultmusical raakt het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter en zijn volgelingen. Een stormachtige avond die ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij seksuele escapades vele grenzen doen vervagen. ‘Don’t dream it, be it’.

De hoofdrol is voor Sven Ratzke; een unieke artiest en personality. Bekend van zijn eigen theatervoorstellingen zoals Homme Fatale en Where are we now (met muziek van en over David Bowie). Voorstellingen die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden. 

Nog nooit bij de Rocky Horror Show geweest? Bekijk dan deze handige survival tips

'Fierce and fabulous fun.' ★★★★

Daily Express

Credits

Cast Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Yoran de Bont, Samir Hassan e.a. Regie Martin Michel