Glodi Lugungu & Jasper van der Veen

Zomer van Dertien
TRY-OUT
do 19 aug ’21 20:00
do 19 aug ’21
20:00
  • do 19 aug ’21
    20:00
    BIJ13
    Geweest

Cabaretiers Glodi Lugungu en Jasper van der Veen spelen tijdens de Zomer van Dertien een set uit hun debuutvoorstellingen Ze bedoelen het goed en Het dreigt volslagen goed te komen. 

De uit Dommelen afkomstige Glodi Lugungu mag eindelijk doen waar hij voor is geboren: het podium op met zijn eerste eigen voorstelling. Hij neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal. In 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De Volkskrant heeft Glodi uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020.   

Jasper vertelt mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos, over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder. Hij vindt dat de wereld door moet. Maar om verder te kunnen moet je kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken. Durft hij dat? Dat gaan we zien. Op vrijdag 15 oktober 2021 komt de Groningse Amsterdammer terug naar Eindhoven met zijn avondvullende try-out in Pand P.

  • Inloop vanaf 18.00 uur, het programma start om 20.00 uur
Onderdeel van
Zomer van Dertien