Lisa Ostermann & Dolf Jansen

Zomer van Dertien
TRY-OUT
do 12 aug ’21 20:00
do 12 aug ’21
20:00
  • do 12 aug ’21
    20:00
    BIJ13
    Geweest

Cabaretiers Lisa Ostermann en Dolf Jansen spelen tijdens de Zomer van Dertien ieder een eigen voorstelling; Met z'n allen en Beter dan een dvd'tje

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Haar eerste voorstelling Met z'n allen gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt. Verwacht scherpe grappen en muzikale intermezzo’s waarbij Lisa wordt begeleid door een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa.

Dolf Jansen heeft geen zin te wachten op het najaar als hij zijn Oudejaars 2021 gaat spelen, en dus komt hij eerst nog met Beter dan een dvd’tje, een snelle én poetische voorstelling over het hele jaar tot nu toe. Rutte en de Jonge worden gefileerd, maar ook de wappies en de dansleraar, er wordt gewacht op Omtzigt en uitgekeken naar de eerste actie dit jaar van van Engelshoven (dat is de minister van Cultuur, maar dat zou u zomaar gemist kunnen hebben), wankelende multinationals, meppende rappers, koudwaterzwemmers en E-bikers, een Songfestival zónder cocaine en een blik op Dolf’s eigen Only Fans-account... Beter dan een dvd’tje, omdat iedereen toe is aan theater!

  • Inloop vanaf 18.00 uur, het programma start om 20.00 uur
Onderdeel van
Zomer van Dertien