(c)Merel van Dooren

Tere zieltjes

Jeroens Clan
vr 1 apr ’22 20:30 - 21:30
Jonge, enthousiaste cabaretgroep
vr 1 apr ’22
20:30 - 21:30
  • vr 1 apr ’22
    20:30 - 21:30
    Philipszaal

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met Tere zieltjes. Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 1 april 2022 in het Parktheater bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.” 

Tere zieltjes is een voorstelling snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee! 

Uit de pers 
“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.” (Juryrapport Leids Cabaret Festival)

“Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben toch iets onweerstaanbaars houden.” (Theaterkrant)

“Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt.” (NRC)

Credits

regie: Pieter Bouwman