Bonne Route

DHW // Tjerk Ridder
Dutch Happiness Week
di 16 mrt ’21 15:45 - 17:15
di 16 mrt ’21
15:45 - 17:15
 • di 16 mrt ’21
  15:45 - 17:15
  Livestream (thuis kijken)

Tjerk Ridder is theatermaker, muzikant en schrijver. Maar ook reiziger, verteller en inspirator. Bonne Route! is zijn nieuwste theaterprogramma, de derde in de reeks onder de vlag ‘Het leven is een reis’, waarin Tjerk ter inspiratie onderweg gaat met een specifiek thema en op een specifieke manier. 

In Bonne Route! vertelt en zingt Tjerk Ridder openhartig over zijn ervaringen tijdens de 1200 km voetreis samen met zijn ezeltje Lodewijk over het Martinuspad van Parijs naar Groningen. Deze interactieve theatervoorstelling is, net als het pad zelf geïnspireerd op de persoon van Sint Maarten en heeft als thema’s delen en solidariteit.

Wat betekent delen en solidariteit vandaag de dag? Drie maanden lang iedere dag op zoek naar een overnachtingsplaats, douche, eten en drinken voor man en ezel, ontmoette Tjerk spontaan vele mensen én zichzelf. Hij ervaart wat het is om lopend, open en kwetsbaar, onderweg te gaan en afhankelijk te zijn van anderen. Hij wordt geconfronteerd met tijd, afstand en grenzen, maar ook met zijn verlangens en de drang naar controle en bezit.

Onder muzikale begeleiding van pianist Jochem Braat en afgewisseld door filmfragmenten en liedjes, laat Tjerk zien wat het met je doet als alledaagse zekerheden niet meer vanzelfsprekend zijn.

Hoe werkt de livestream? 

 • Op de dag van de voorstelling ontvang je een e-mail met een YouTube-link.
  Alleen met de link kun je de livestream bekijken. Controleer t.z.t. ook je spambox voor de toegangslink. Geen link ontvangen? Bel ons even! 
 • De livestream is op ieder scherm af te spelen: PC, laptop, telefoon, tablet. Voor de meest optimale theaterervaring raden wij je aan om een zo groot mogelijk scherm te gebruiken, bijvoorbeeld door je laptop op een tv aan te sluiten.
 • We raden je aan ruim van tevoren de link te openen, zodat je kunt controleren of alles juist werkt om optimaal te kunnen genieten van de voorstelling. 
 • Heb je vragen? Stel ze via WhatsApp 040 211 11 22. 

Nieuw programma 2022/2023

Het nieuwe theaterprogramma komt eraan!
Op zaterdag 25 juni start de kaartverkoop, vanaf 16 juni kun je alvast een kijkje nemen in het programma. 

Meer info