The Sound of Music

Nandi van Beurden, William Spaaij, Francis van Broekhuizen e.a.
wo 10 nov ’21 - zo 14 nov ’21
Beleef de meest geliefde musical aller tijden
wo 10 nov ’21
-
zo 14 nov ’21

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd is te zien in het Parktheater. 

Positief verhaal in lastige tijd
Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten.

Filmklassieker wordt theatertour
De Nederlandstalige musical The Sound of Music is gebaseerd op de filmklassieker die een warm plekje heeft in ieders hart. Met de beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers. Zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen. 

Komt het zien!
De voorstelling op 13 november (14.30 uur) is toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Bij deze voorstelling is een blindentolk aanwezig van Komt het Zien! met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel. Blindengeleidehonden zijn welkom.  Kies in het bestelproces voor de tickets waar Komt het zien bij staat. Heb je vragen? Neem contact op met onze kaartverkoop via 040 2 11 22 / kaartverkoop@parktheater.nl.