Kroonwerk, Richard III

Carte Blanche
zo 20 jun ’21 16:00 en 20:00
zo 20 jun ’21
16:00 en 20:00

Ik kijk de wereld in vol vertrouwen. Maar ze vinden me lelijk. Ze vinden me zo lelijk dat de honden aanslaan als ik voorbij kom hinken. Arglistig op deze wereld gezet om te vroeg te ademen. Ik ben er ik wil gezien worden ik hoor er ook bij. Ik zal zorgen dat jullie me zien, goedschiks of kwaadschiks. 

Het Eindhovense Theatergezelschap Carte Blanche brengt Kroonwerk, Richard III naar het Parktheater. Een voorstelling geïnspireerd door Shakespeare’s Richard III. 

Credits

Regie: Liesbeth Reeser

Over Carte Blanche

Carte Blanche is een kunstenaarscollectief uit Eindhoven. Zij maken theater, beeldend werk en poëzie in voorstellingen en workshops. Lastige talenten krijgen hier de ruimte. Handicaps en hindernissen verdoezelen ze niet maar vormen juist de motor om kunst te maken. Vijfentwintig jaar geleden is Carte Blanche opgericht door Stefan Jung. Sinds vijftien jaar staat Liesbeth Reeser garant voor regie, spel en zorgcoördinatie. Sinds maart 2020 is Thinx-maker Irene Geurts regisseur bij Carte Blanche.
 

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info