Horeca

Lekker borrelen met een hapje en een drankje. Dineren. Het kan allemaal in het Parktheater. We hebben een gezellig theatercafé, een uitgebreid restaurant en sfeervolle foyers.  

Smaaktheater Dertien


Een speciaal drie gangen keuzemenu, a la carte dineren, nog even een snelle hap voor de voorstelling, een verrassend kindermenu, lunchen, het is allemaal mogelijk in Smaaktheater Dertien, het restaurant van Parktheater Eindhoven.
Lees meer over Smaaktheater Dertien


Theatercafé


Beneden in het Parktheater bevindt zich het Theatercafé waar je vooraf, in de pauze en na afloop van de voorstelling kunt genieten van een divers assortiment: warme dranken, verschillende soorten wijnen en bieren, likeuren en kleine (borrel)hapjes.


Borrelarrangement


Geniet van de luxe van drankjes en hapjes die voor je klaar staan in de pauze (of na afloop indien er geen pauze is) op een eigen gereserveerde tafel in Smaaktheater Dertien. Voor € 9,50 per persoon kun je dit arrangement bestellen. Het bestaat uit een drankje naar keuze en hartige lekkernijen.


Pauzeconsumptie


Bij bijna alle voorstellingen is een consumptie inbegrepen. Tegen inlevering van het consumptiestrookje aan je entreebewijs of tegen inlevering van je e-ticket, ontvang je in de pauze een consumptie naar keuze. 
Geen pauze? Dan is de consumptie voor of na de voorstelling te gebruiken.
Bij jeugdvoorstellingen en voorstellingen in Pand P is geen consumptie inbegrepen.


Foyers, lounges


In de verschillende foyers met bars rondom de Philipszaal en de Hertog Jan Zaal is het aangenaam vertoeven voor aanvang en in de pauzes.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie