Vacature: gebouwbeheerder

Parktheater zoekt 

Een gebouwbeheerder voor 32 uur per week (M/V/X)

Parktheater Eindhoven is een van de grotere theaters in Nederland en bereikt met een brede programmering van zo’n 400 voorstellingen per theaterseizoen, jaarlijks zo’n 200.000 bezoekers uit Eindhoven en omgeving. 

Het Parktheater heeft als doel een theater voor iedereen te zijn en heeft daarom een zeer diverse programmering. We willen het publiek raken en bijdragen aan mooie ontmoetingen van theatermakers met het publiek. In onze huidige missie Meer dan jij… zoeken we voortdurend verbinding met het huidige en nieuwe publiek. Het Parktheater staat midden in de samenleving en is betrokken bij en initiatiefnemer van verschillende maatschappelijke projecten. 

We zijn een innovatieve en platte organisatie die werkt vanuit de eigen verantwoordelijkheid en inbreng van de medewerkers. 

Ter versterking van ons facilitaire team zijn wij op zoek naar een enthousiaste aanpakker met technisch inzicht. Het maakt ons niet uit waar je in gelooft, van wie je houdt of waar je vandaan komt. We zijn vooral benieuwd hoe je jouw talent wilt inzetten voor het Parktheater.

Wat ga je doen?

Om dit alles te kunnen doen heeft het theater zelf ook aandacht nodig. Vanuit een facilitaire rol werk je als gebouwbeheerder aan de uitstraling van het gebouw en het beheer en onderhoud van de bijbehorende installaties. Eenvoudige onderhoudswerkzaamheden los je graag zelf op, en wanneer nodig schakel je externe partijen in. 
Je hebt begrip voor de beleving van de bezoeker, en pakt zelfstandig werkzaamheden op die hier invloed op hebben. Ook beheer je een meldingssysteem met onderhoudsmeldingen en storingen. Vanuit dit systeem kun je ook prioriteren en plannen.
En soms word je toch verrast en moet je opeens alles los kunnen laten om een urgent probleem op te lossen.

Wie zoeken wij? 

We zoeken iemand die eigenlijk alles wel leuk vindt om te doen. Je voelt je verantwoordelijk  voor het gebouw en haalt voldoening uit het werken aan problemen voordat iemand anders ze opgemerkt heeft. Je vindt het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen, anderen te helpen en afwisselend alleen of in een team te werken. Ervaring in de theaterwereld is een pré maar geen voorwaarde. 

Wat bieden wij jou?  

  • Je krijgt bij ons een zeer afwisselende baan.
  • Een baan in een culturele, uitdagende, inspirerende en informele werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandig handelen.
  • Een halfjaarcontract met uitzicht op verlenging.
  • Een salaris passend bij uitdaging van de functie. 
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, ABP pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8 ADV-dagen op basis van een fulltime dienstverband (40 uur), goede opleidingsmogelijkheden en een personeelsregeling voor bezoek aan de voorstellingen. 

De startdatum is in overleg, maar bij voorkeur zo spoedig mogelijk. 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Timmers, jos.timmers@parktheater.nl of 040 2 156 163. 

Stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk 23 januari 2023 onder vermelding van ‘Sollicitatie gebouwbeheerder’ naar jos.timmers@parktheater.nl