Parktheater zoekt afstudeer-stagiaires 

Parktheater Eindhoven is een dynamisch, innovatief theater met een internationaal, veelzijdig theaterprogramma en een rijk scala aan maatschappelijke activiteiten. Parktheater heeft de ambitie bij te dragen aan een sociale en duurzame maatschappij en sluit daarvoor aan bij de Sustainable Development Goals die bijdragen aan een betere wereld in 2030. Om ons te helpen bij het meten, inzichtelijk maken en zichtbaar maken van onze impact en maatschappelijke waardecreatie zoeken we een: 

  • Afstudeerder Bedrijfskunde
  • Afstudeerder Communicatie 

Afstudeerder Bedrijfskunde 

We maken gebruik van diverse innovatieve tools, zoals de Social Handprint van MAEX en de Economie van het Gemene Goed (ECG). Voor corona zijn de eerste stappen gezet, in het afgelopen jaar is hier een vervolg op gekomen. Middels een onderzoek en een deel van de invulling van de ECG Matrix is er een plan van aanpak opgesteld voor de afstudeerder die najaar 2022 start.

Om ons te helpen bij de uitdaging onze impact te meten en inzichtelijk te maken zoeken wij een afstudeerder met intrinsieke passie voor Impactmeting van de door ons ontplooide activiteiten in de samenleving. 

Vanaf september 2022  bieden wij: 
Een inspirerende en fijne werkplek in een innovatieve organisatie met een bijzondere kijk op maatschappelijke onderwerpen waar jij jouw bedrijfskundige competenties verder kunt ontwikkelen. De mogelijkheid om echt een bijdrage te leveren aan een nieuwe, urgente ontwikkeling voor het Parktheater die wordt ingezet voor toekomstig beleid. Een stagevergoeding. 

Je reactie: 
Gaat jouw hart sneller kloppen van de termen SDG, impact maken, waarde creatie en meten? Denk jij ons te kunnen helpen bij deze uitdaging? Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar Marjon Ouwens-Reus via marjon.reus@parktheater.nl ( ook bereikbaar voor meer informatie over deze vacature)

Afstudeerder Communicatie

Om de impact en maatschappelijke waardecreatie in kaart te brengen loopt er een onderzoek met als basis de matrix invulling van de Economie voor het Gemene Goed en het laden van de Social Handprint van de MAEX. Een innovatieve tool welke naar de economie kijkt vanuit de menselijke basiswaarden. 

Om ons te helpen bij de uitdaging ons publiek nog meer te raken door de waarde die wij creëren voor de samenleving. En dat het Parktheater team het uitdragen hiervan gaat ervaren als een vanzelfsprekendheid zoeken wij een communicatie-afstudeerder.   

Vanaf september 2022  bieden wij
Een inspirerende en fijne werkplek in een innovatieve organisatie met een intrinsieke behoefte bij te dragen aan de samenleving. De mogelijkheid om echt een bijdrage te leveren aan een nieuwe, urgente ontwikkeling voor het Parktheater waar je je storytelling kwaliteiten maximaal kan inzetten. Een stagevergoeding en uiteraard de mogelijkheid om alle theatergenres te leren kennen. 

Je reactie
Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van een duurzame bijdrage aan het theater van de toekomst, samen impact maken, waardecreatie en dit vertalen naar de landelijke nieuwe tools? Denk jij ons te kunnen helpen bij deze uitdaging? Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar: Marjon Ouwens-Reus via marjon.reus@parktheater.nl (ook bereikbaar voor meer informatie over deze vacature)