Live theater beleven in zorginstellingen

Als je niet meer mobiel bent en toch van theater wil genieten, brengen wij het theater naar jou door live gefilmde voorstellingen. Parktheater Eindhoven, Vitalis WoonZorg Groep en Open Webcast.nl verzorgen deze service voor mensen in zorginstellingen. 

Deze bijzondere samenwerking is in 2014 begonnen met als doel cabaret, muziektheater, opera en ballet toegankelijk te maken voor iedereen die om gezondheidsredenen en door een beperkte mobiliteit niet meer de mogelijkheid heeft om het theater in de stad te bezoeken.

We selecteren ieder seizoen drie mooie voorstellingen. Deze vertonen we via een live-verbinding in verschillende zorginstellingen van Vitalis.

Kaarten bestellen

Bestel je kaarten à € 7,50 per persoon (inclusief consumptie) via de receptie of servicebalie van de deelnemende locaties. Kaarten voor Kortonjo zijn verkrijgbaar via de receptie van Wissenhaege.

Deelnemende locaties

Vonderhof, Peppelrode, Wilgenhof, Kortonjo, Parc Gender, Horst-Kronehoef en Brunswijck (uitzendlocaties). Berckelhof sluit aan bij Peppelrode en Theresia bij Parc Gender. Meer informatie: Vitalisgroep.

 


In verband met corona zijn er op dit moment geen live-registraties gepland.