Parktheater zoekt allround theatertechnicus

We zoeken een ervaren allround theatertechnicus voor 30 uur per week

Over Parktheater Eindhoven
Parktheater Eindhoven is een van de grotere theaters in Nederland en beschikt over drie zalen; de Hertog Jan Zaal (900 stoelen), Philipszaal (500 stoelen) en Kameleon Zaal (120 stoelen). Het Parktheater wil een theater voor iedereen zijn en heeft daarom een zeer diverse programmering. Ons programma heeft tot doel bezoekers te raken en bij te dragen aan mooie ontmoetingen van theatermakers met het publiek. We zijn een innovatieve, platte organisatie, die werkt vanuit de eigen verantwoordelijkheid en inbreng van de medewerkers. 

De functie
Als theatertechnicus ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het voorbereiden, opbouwen, begeleiden en afbouwen van voorstellingen en evenementen. Je bent een communicatief vaardige en sociale teamspeler en kunt zelfstandig werken binnen alle voorkomende disciplines van de theatertechniek. We gaan er vanuit dat je op de juiste manier met materiaal en middelen kan omgaan en dat je mede het onderhoud van de apparatuur verzorgt. Daarnaast ben je flexibel als het gaat om werktijden; werken in de avonden en in het weekend is geen probleem. Af en toe werken we ook op andere locaties, zoals Pand P of buiten, bijvoorbeeld op het grasveld naast het Parktheater.

Kennis & vaardigheden

  • Je hebt tenminste MBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding richting theatertechniek;
  • Je hebt minimaal 4 jaar praktijkervaring, bij voorkeur als reizend technicus;
  • Je bent in het bezit van een certificaat VBT A en VBT B voor de hijsinstallatie;
  • Je bent in het bezit van een BHV-certificaat of bereid tot het volgen van een cursus;
  • Letten op je eigen en elkaars veiligheid is vanzelfsprekend voor je.

Wat bieden wij?

  • Om te beginnen een dienstverband voor 1 jaar, met een proeftijd van een maand;
  • Mogelijkheid tot (bij)scholing en/of cursussen;Het salaris is conform de uitdaging van de functie;

Kortom, ben jij zelfsturend en een teamspeler? Durf jij je jezelf te ontwikkelen in een creatieve omgeving? Staat bij jou gastvrijheid boven ‘op tijd thuis zijn voor de aardappels’? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Contact over de sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kees van Wijck, tel. 040 2 156 157. Sollicitaties: een motivatiebrief met CV stuur je onder vermelding van ‘sollicitatie theatertechnicus’ per e-mail naar toneeltechniek@parktheater.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.