Pand P

De leukste huiskamer van Stratum!
Gevestigd aan de Leenderweg 65 in Eindhoven.

Pand P is een open huis voor alle uitvoerende kunstvormen en waar jeugd, amateurs en professionals elkaar aanvullen en versterken. 


Buurtheater

Tot 2013 was op deze plek het filmhuis Plaza Futura gevestigd, deze verhuisde naar Natlab. In 2015 zag Pand P het levenslicht, een initiatief van Parktheater Eindhoven, Het Nieuwe Theater en jeugtheatergezelschap Hetpaarddatvliegt.
Buurtheater Pand P heeft inmiddels zijn plek veroverd. Het is een laagdrempelig theater met een prominente rol voor de buurt Stratum. 


Genieten van theater en lekker eten

In Pand P geniet je van een lekkere kop koffie, kun je lunchen, gezellig uit eten én genieten van theater. Een open huis waar jeugd, amateur en professionals elkaar aanvullen en versterken. Waar alle dagen van de week iets gebeurt. Waar de buurt zijn ‘thuis’ vindt en maakt. Waar we podiumkunstenaars met elkaar verbinden en faciliteren.

Het Parktheater programmeert elk theaterseizoen een aantal voorstellingen in Pand P.


Adres en openingstijden

Pand P
Leenderweg 65
5614 HL Eindhoven
Dinsdag t/m zondag geopend
Reserveren: 040 303 21 70 (vanaf 11.00 uur)
website: www.pand-p.nl


Parkeren

Je kunt het beste parkeren in de buurt van het Parktheater en vanaf daar in 5-10 minuten lopen naar Pand P.


Pand P doet meer!

Bekijk de website van Pand P voor meer informatie 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie