Welkom

 op de nieuwe website van Parktheater Eindhoven

Beste Bezoeker, 

Het is zover! Parktheater.nl is vernieuwd. Je kijkt nu naar de nieuwe website van Parktheater Eindhoven. Voornamelijk het uiterlijk is vernieuwd. 

Graag vertellen we je over de vernieuwingen en we zijn uiteraard erg benieuwd naar de mening van onze bezoekers, jouw mening!

Waarom een nieuwe website

De vorige versie van parktheater.nl was alweer ruim 7 jaar oud. De site was verouderd en paste niet meer bij onze wensen en de wensen van onze bezoekers.  

 

Wat is er veranderd?

De site heeft een nieuwe look en feel en voldoet weer aan de huidige standaarden. Zoals al meteen opvalt op de homepage is dat de website visueler geworden. Er is meer ruimte voor foto's. Deze foto's worden groot weergegeven. 
Er is ook gewerkt aan het beter responsive maken van de website, dat wil zeggen dat deze op zowel laptop, computer, tablet als mobiel goed leesbaar moet zijn.

Het nieuwe design geeft ook meer mogelijkheden om (achtergrond)informatie bij de voorstellingen op een mooie manier te presenteren. 

Menu

Er is een nieuw menu. De meest belangrijke menu-onderdelen staan meteen in beeld; Programma, Je bezoek en Restaurant. De andere menu-items zijn bereikbaar via de knop menu in de rechterbovenhoek. 

Wat vind je ervan?

We zijn benieuwd naar je mening en nodigen je uit om je reactie te geven en je ervaring met ons te delen.  
Welke dingen zijn handig, wat mis je op deze website, werkt er iets niet? Laat het ons weten. Dan kunnen wij de komende tijd de website nog verder verbeteren. 

Reacties zijn welkom via de mail naar communicatie@parktheater.nl of via onderstaand reactieformulier. 


Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de e-mailnieuwsbrief van het Parktheater

Contactformulier

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie