Nieuwe voorstellingen bekend

We hebben zo'n 100 nieuwe voorstellingen toegevoegd aan het theaterprogramma in maart, april, mei en juni! Wat dacht je van Christel de Laat, Wim Helsen, Het Zwanenmeer, Gerard van Maasakkers, en nog veel meer. 
Bekijk nu alvast het lenteprogramma en voeg voorstellingen toe aan je wensenlijstje. De kaartverkoop start 20 januari om 9.00 uur.  

Bekijk hier het nieuwe programma (maart tot en met juni 2022)

Drie maanden vooruit
Omdat alles nog steeds een beetje anders is dan anders.... doen we het anders dan anders.....
Eerdere jaren maakten we in mei het programma van het nieuwe theaterseizoen bekend. Dat gaat dit jaar niet omdat we flexibel willen zijn in verband met corona. Daarom presenteren we het programma op verschillende momenten, voor telkens drie maanden vooruit. Op dit moment is het programma tot en met februari 2022 te bekijken op de website. In januari 2022 kun je het programma verwachten van maart, april, mei en juni. Ook zullen er regelmatig tussendoor nieuwe voorstellingen worden bijgeboekt en in verkoop gaan.

Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Verplaatste voorstellingen 
Een aantal voorstellingen in het nieuwe programma zijn doorgeplaatste voorstellingen die tijdens de coronasluiting niet konden spelen. De kaarthouders van deze voorstellingen zijn meeverplaatst naar de nieuwe datum en daarvan per e-mail op de hoogte gebracht. Voor deze voorstellingen zijn nu al tickets verkrijgbaar, mits niet uitverkocht. 

Coronatoegangsbewijs
Parktheater volgt de richtlijnen van overheid. Voor alle voorstellingen is een coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs, negatieve testuitslag via de coronacheckapp) verplicht. Meer informatie: Lees de corona veiligheidsmaatregelen.

Nieuwe voorstellingen

Bekijk het lenteprogramma met voorstellingen van maart t/m juni. Kaartverkoop start 20 januari 

Bekijk het programma