Corona-update

Er zijn helaas nog geen versoepelingen mogelijk voor de theaters. Naar aanleiding van de coronamaatregelen, aangekondigd tijdens de persconferentie van 14 januari 2022 vinden in het Parktheater geen voorstellingen plaats tot en met 25 januari 2022. 

Wat betekent dit?
De voorstellingen die tijdens deze periode in het Parktheater te zien zijn gaan niet door. Voorstellingen worden verplaatst of definitief geannuleerd. Heb je kaarten voor een voorstelling in deze periode, dan hoef je op dit moment nog niets te doen. We vragen je om begrip en geduld. We brengen je persoonlijk via e-mail op de hoogte zodra er meer bekend is over je voorstelling. 

Voorstellingen na 25 januari
Vooralsnog gaan we ervan uit dat deze voorstellingen gewoon door kunnen gaan. Daar horen we dinsdag 25 januari tijdens de persconferentie van de overheid meer over. Kaarthouders krijgen per e-mail bericht van ons. Mochten we al eerder weten dat een voorstelling wordt geannuleerd, dan laten we dat per mail weten. Als je nu een kaartje bestelt en de voorstelling kan uiteindelijk niet doorgaan, dan krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen restitutie, donatie en een voucher. 

Kaartverkoop blijft geopend met aangepaste openingstijden
De dagkassa van het Parktheater blijft open, maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. 

Coronatoegangsbewijs
Sinds 25 september werken wij, volgens de richtlijnen van de overheid, met een coronatoegangsbewijs. Dat wil zeggen dat je naast een geldig toegangsticket ook een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs, of een negatief testbewijs moet tonen. Met de CoronaCheck kun je deze coronabewijzen in de vorm van een QR-code laten zien bij de ingang. Vergeet niet om ook een identiteitsbewijs mee te nemen.  Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs

Corona veiligheidsmaatregelen
Parktheater volgt de richtlijnen van overheid en RIVM. Wil je weten wat wij doen en wat jij kunt doen en hoe het werkt met het coronatoegangsbewijs? Lees de corona veiligheidsmaatregelen.

Nieuwe voorstellingen

Bekijk het lenteprogramma met voorstellingen van maart t/m juni. Kaartverkoop start 20 januari 

Bekijk het programma