Corona-update

We gaan weer open! 
We vinden het heel fijn dat tijdens de persconferentie van dinsdag 25 januari is aangekondigd dat we weer open mogen. Hier zijn door de overheid wel een aantal voorwaarden aan verbonden.  

Zo moeten we om uiterlijk 22:00 uur de theaterdeuren sluiten. Verder moet de 1,5 meter in acht worden genomen. Ook is het verplicht om een mondkapje te dragen bij elke verplaatsing binnen het gebouw. Daarnaast blijven de bekende maatregelen, zoals het coronatoegangsbewijs van kracht. 

Deze regels hebben misschien consequenties voor de voorstellingen. Niet alle voorstellingen kunnen doorgaan onder deze omstandigheden. We onderzoeken op dit moment met artiesten en gezelschappen de mogelijkheden. 

Heb je kaarten voor een voorstelling in deze periode?  We brengen je persoonlijk via e-mail op de hoogte zodra er meer bekend is over je voorstelling. 
Als je nu een kaartje koopt en de voorstelling kan uiteindelijk niet doorgaan, dan krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen restitutie, donatie en een voucher. 

Kaartverkoop geopend met aangepaste openingstijden
De dagkassa van het Parktheater blijft open, maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. 

Coronatoegangsbewijs
We werken met een coronatoegangsbewijs. Dat wil zeggen dat je naast een geldig toegangsticket ook een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs, of een negatief testbewijs moet tonen. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs

Corona veiligheidsmaatregelen
Parktheater volgt de richtlijnen van de overheid. Wil je weten wat wij doen en wat jij kunt doen en hoe het werkt met het coronatoegangsbewijs? Lees de corona veiligheidsmaatregelen.

Nieuwe voorstellingen

Bekijk het lenteprogramma met voorstellingen van maart t/m juni. Kaartverkoop start 20 januari 

Bekijk het programma