Dansprijzen 2019 uitgereikt

Op vrijdag 4 oktober zijn tijdens Het Nederlandse Dansdagen Gala van Festival de Nederlandse Dansdagen 2019 de VSCD Dansprijzen (de Zwanen) uitgereikt. Het Gala vond plaats in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. 

Conny Janssen, artistiek leider van Conny Janssen Danst, ontving van minister van Engelshoven de Gouden Zwaan voor de grote bijdrage die zij met haar carrière aan de Nederlandse dans heeft geleverd.

De Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansproductie 2019’ is toegekend aan The Way You Sound Tonight van Arno Schuitemaker. Danser Redouan AitChitt kreeg de Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansprestatie 2019’ voor zijn rol in REDO van Shailesh Bahoran/ IllusionaryRockaz Company.

Traditiegetrouw zijn de dansprijzen van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) een belangrijk onderdeel van Festival de Nederlandse Dansdagen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie