Geef je op voor de Halloween-theaterroute

Het Parktheater en het Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE) slaan de handen ineen om voor het eerst op een bijzondere manier Halloween te vieren op donderdag 31 oktober 2019. In de wijk de Oude Spoorbaan, die al een jarenlange Halloweentraditie heeft, zetten we een mooie, spannende en verrassende theaterroute op. Een route langs bijzondere plekken – de oude kerk, het oude spoorhuisje, de huiskamers van buurbewoners – waar steeds iets onverwachts gebeurt. Een mini-theatervoorstelling, een koor, muziek, een gedicht. Dat doen we met mensen uit deze buurt, maar ook met andere geïnteresseerden. De Halloween theaterroute staat open voor deelname van professionals én amateurs.

Geef je op!

Vind je het leuk om jezelf of je vereniging op een bijzondere manier te presenteren in een stadbreed evenement? En gezamenlijk een geweldige griezelbelevenis neer te zetten? Meld je dan aan!

Wat bieden we:

  • Deelname aan een mooi evenement van het Parktheater, CKE en de Oude Spoorbaan
  • Een locatie langs de route
  • Praktische ondersteuning, en, als daar behoefte aan is, meedenken over vorm en presentatie
  • Stadsbrede communicatie van het evenement


Wat vragen we:

  • Een act die past binnen het Halloweenthema, binnen een zelfgekozen discipline (theater, muziek, poëzie, beeldend of anders)
  • Beschikbaarheid op één of mogelijk meerdere avonden rondom Halloween (31 oktober)
     

Wil je meedoen, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marjon Reus (Parktheater) reus@parktheater.nl, 040 2156103 (di/wo/do) 06 22854605, of Wikke Peters (CKE): wikke.peters@cke.nl, 06 20439847.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie