Podiumpas nu ook in het Parktheater

Parktheater Eindhoven heeft zich aangesloten bij de landelijke pilot van de Podiumpas.
De Podiumpas is een maandelijks abonnement waarmee men voor €30,00 per maand onbeperkt toegang krijgt tot de voorstellingen van alle aangesloten theaters.

In seizoen 2017-2018 is in Amsterdam gestart met de eerste fase van de pilot. Vanaf februari 2019 wordt de pilot uitgebreid naar Overijssel, Noord-Brabant en Limburg. In deze pilot wordt een aantal bezoekers van de betreffende theaters uitgenodigd de pas aan te schaffen en uit te proberen. Als de pilot succesvol blijkt, wordt de pas in de toekomst landelijk in gebruik genomen.

De Podiumpas is voor de theaterliefhebber een uitgelezen kans om nog vaker naar het theater te gaan, avontuurlijke voorstellingen te bezoeken en nieuwe voorstellingen uit te proberen. Bovendien wordt de theatersector, de podia maar bovenal de theatermakers ermee gesteund want het grootste deel van de bijdrage gaat naar hen.

Meer informatie over de Podiumpas kunt u vinden op de website Podiumpas.nl

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie