Nieuw programma verschijnt 4 mei 2019

Het is bijna zover. Op zaterdag 4 mei verschijnt het nieuwe theaterprogramma met alle voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen 2019/2020. Ben je ook zo benieuwd welke voorstellingen er te zien zijn in het Parktheater? Je leest het binnenkort in de nieuwe seizoensbrochure en op de website!

Voorverkoop 4 mei - 19 mei
Tot en met zondag 19 mei kun je kaarten aanvragen een meedoen met de loting. Alle beschikbare kaarten worden via loting verdeeld. Je maakt in deze periode de meeste kans op kaarten en de mooiste plaatsen. 

Ontvang je de seizoensbrochure thuis?
Iedereen die in het huidige en/of vorige theaterseizoen voor 2 of meer voorstellingen kaarten heeft gekocht sturen wij automatisch de nieuwe seizoensbrochure toe. 

Kloppen uw gegevens?
Misschien bent u het afgelopen jaar verhuisd? Of zijn niet alle postadresgegevens bij ons bekend. Wilt u uw gegevens controleren en indien nodig aanvullen en/of aanpassen via uw online account? Of doorgeven via kaartverkoop@parktheater.nl

Aanvragen seizoensbrochure
Ontvangt u de seizoensbrochure niet automatisch van ons? Dan is het mogelijk om er een op te halen bij het Parktheater vanaf 4 mei.  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie