Nieuw programma v.a. 4 mei

Het is bijna zover!
Op zaterdag 4 mei verschijnt het nieuwe theaterprogramma met alle voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen 2019/2020. Ben je ook zo benieuwd welke voorstellingen er te zien zijn in het Parktheater? Je leest het binnenkort in de nieuwe seizoensbrochure en op de website!


Voorverkoop 4 mei - 19 mei

Tot en met zondag 19 mei kun je kaarten aanvragen een meedoen met de loting. Alle beschikbare kaarten worden via loting verdeeld. Je maakt in deze periode de meeste kans op kaarten en de mooiste plaatsen.


Ontvang je de seizoensbrochure thuis?

Iedereen die in het huidige en/of vorige theaterseizoen voor 2 of meer voorstellingen kaarten heeft gekocht sturen wij automatisch per post de nieuwe seizoensbrochure toe.
Ontvang je de seizoensbrochure niet automatisch van ons? Dan is het mogelijk om er een op te halen bij het Parktheater vanaf 4 mei. 

Seizoenspresentatie
Tijdens de seizoenspresentatie op maandag 6 mei geven we  je een live preview van het nieuwe programma. Een voorproefje om je te inspireren en te attenderen op mooie, verrassende en bijzondere voorstellingen. Met optredens, interviews en meer. Gepresenteerd door cabaretière Christel de Laat.
Gratis toegankelijk, bestel hier je (gratis) kaarten

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie